bingo uitleg

Wat is bingo en hoe wordt het gespeeld? Op deze pagina zullen wij proberen bingo uitleg te geven over de spelregels. Het woord bingo is iedereen wel bekend en is niet alleen een Nederlandse woord maar wordt internationaal gebruikt in bijna alle landen ter wereld.

Gratis spelletje spelen

bingo spelletjes

Direct Spelen

Je kan wel zeggen dat dit het bekendste en meeste gespeelde spel is van de wereld. In Nederland zijn wij opgegroeid met bingo. Bingo spelen begint als kind. Wie heeft er geen bingo gespeeld op Centerparcs of op de camping? Dan noemen ze het kids bingo, maar het blijft natuurlijk gewoon bingo. Alleen een wat leukere en simpelere variant. Tuurlijk met kids bingo wint altijd iedereen wel een prijsje, anders is teleurstelling heel groot!

Als je wat groter wordt heb je zeker ook wel eens bingo gespeeld in de sportkantine van je voetbal of hockeyclub. Misschien op je werk met als je een dagje uit was met collega's. Bingo kent bijna iedereen en is wel eens door jouw ook gespeeld.

Bingo spelregels

Maar er is nu ook online bingo en dit is hetzelfde bingospel die jij kent van vroeger, alleen natuurlijk een online variant hiervan. Online bingo is hetzelfde opgezet als de gewone bingo. Deze beschikken over chat en soms over webcams zodat je altijd met andere spelers contact kan maken, dus gezellig chatten.

Via internet kan je gratis bingo spelen of als je een gokje wilt wagen kan je dit voor echt geld doen. De opzet is ook even ontspanning geven, in contact komen met andere spelers. Het heeft dus ook een sociale kant. Waar je dit bij de live bingo ook hebt. Het gaat meestal niet om de prijzen maar eigenlijk om de gezelligheid. Natuurlijk is het altijd mooi als je ook nog eens wat wint.

Wil je de echte spelregels of bingouitleg weten of lezen. Als je eenmaal aan het spelen ben kan je in de bingoroom alles nalezen.