Bingorooms

Vaak bieden de sites je de mogelijkheid om eerst een bingoroom te testen en een paar rondes gratis mee te spelen. Ook worden je vaak bonussen geboden, zodat je weer mee kunt doen aan het volgende spel.

Er zijn heel erg veel bingorooms te vinden op het internet. Om online te kienen, moet je dus echt zeker weten dat je de beste keuze maakt. Een goede room biedt spellen aan van kwaliteit. Zo is het grafische deel ook goed, worden er veilige betalingsmogelijkheden geboden en is de klantenservice altijd beschikbaar.

Stap 1 is registreren

Om in een bingoroom te spelen, moet je je eerst registreren op een site. Als je dit hebt gedaan kan je voortaan veilig inloggen op je eigen account. Op deze account kan je ook geld storten, zodat je voor echt geld kunt spelen in een bingoroom. Ook kan je via je je account bingo kaarten kopen, waarmee je een leuke game kunt spelen in een van de kamers. De meeste sites hanteren een maximum aantal bingo kaarten per ronde. Dit ligt rond de 20 kaarten.

Diverse betalingsmogelijkheden op een betrouwbare bingo website bied je vaak diverse, veilige betalingsmogelijkheden. Dit zijn onder meer betalen met Creditcard, VISA, Mastercard of Mistercash/Bancontact.

Wanneer je voor het eerst voor geld speelt in een bingo kamer, dan is het een tip om te beginnen met een lage inzet en weinig kaarten. Wanneer je het online kienen eenmaal doorhebt, kan je steeds hogere bedragen inzetten en met meer kaarten spelen.